Juffrouw Bellefleur

'Het gevoel van thuis'

Ons team

Het team van Juffrouw Bellefleur bestaat uit een kleine hechte groep van vaste medewerksters Jolien Scharenborg, Lynn Krabben, Irene Burink en Sophie Wiggers met allemaal een opleidingsniveau 4 en zeer goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. 

De medewerksters hebben bewust gekozen om op een dergelijk kleinschalig kinderdagverblijf te werken. Persoonlijk contact met de ouders en werken in een klein team heeft duidelijk hun persoonlijke voorkeur. Naast de wettelijk vereiste diploma's hebben zij zich ook verdiept in de speciale zorg en aandacht die baby's nodig hebben.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. Een klik tussen u en onze pedagogisch medewerkers vinden wij namelijk van wezenlijk belang voor onze dienstverlening aan u en uw (pasgeboren) kind. Hoe mooi onze locatie en vestiging ook is, het zijn uiteindelijk onze medewerkers die hoofdzakelijk de kwaliteit van onze professionele dienstverlening bepalen! Het bakje koffie of thee staat voor u klaar!   

Voorstellen

Maud Vrielink
Jolien Scharenborg
Irene Burink
Lynn Krabben
Sophie Wiegers

Directeur van Juffrouw Bellefleur

Kim Kroekenstoel onze directeur heeft de dagelijkse leiding in handen. Kim heeft ondanks haar leeftijd (29 jaar) al enkele jaren managementervaring in de kinderopvang. Daarvoor heeft zij Pedagogisch Management Kinderopvang op HBO-niveau gestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Kim woont in Arnhem.


Kim is dagelijks te bereiken op maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur via email info@juffrouwbellefleur.nl of telefonisch te bereiken op: 06-42608620.

Founders van Juffrouw Bellefleur

Betsy van de Grift en Walter Hardenberg zijn twee bekende persoonlijkheden binnen de kinderopvangbranche. Betsy van de Grift is vooral bekend om haar ‘breinboeken’, zoals Kinder Koppie, De Lastige Peuter en en  Jongens Brein, Meisjes Brein. Daarnaast is zij publicist en keynotespeaker. Walter Hardenberg, business developer en o.a. founder en conceptontwikkelaar van Villa Petit Paradis, dat dit jaar opnieuw is uitgeroepen tot best kinderdagverblijf van Nederland’. Daarnaast is hij publicist en marketeer/merkspecialist.