Juffrouw Bellefleur

'Het gevoel van thuis'

Ons team

Het team van Juffrouw Bellefleur bestaat uit een kleine hechte groep van vaste medewerksters met allemaal een opleidingsniveau 4 en zeer goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. 

De medewerksters hebben bewust gekozen om op een dergelijk kleinschalig kinderdagverblijf te werken. Persoonlijk contact met de ouders en werken in een klein team heeft duidelijk hun persoonlijke voorkeur. Naast de wettelijk vereiste diploma's hebben zij zich ook verdiept in de speciale zorg en aandacht die baby's nodig hebben.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. Een klik tussen u en onze pedagogisch medewerkers vinden wij namelijk van wezenlijk belang voor onze dienstverlening aan u en uw (pasgeboren) kind. Hoe mooi onze locatie en vestiging ook is, het zijn uiteindelijk onze medewerkers die hoofdzakelijk de kwaliteit van onze professionele dienstverlening bepalen! Het bakje koffie of thee staat voor u klaar!   

Voorstellen

Denise Rondeel
Irene Burink
Carlijn ten Voorde - Wolters
Jolien Schonewille - Scharenborg
Michelle Kobes
Kelly Berentsen
Jodie Baks
Lejanne Wolsink
Yvet Kempers

Directeur van Juffrouw Bellefleur

Kim Kroekenstoel onze directeur heeft de dagelijkse leiding in handen. Kim heeft ondanks haar leeftijd
(31 jaar) al enkele jaren managementervaring in de kinderopvang. Daarvoor heeft zij Pedagogisch Management Kinderopvang op HBO-niveau gestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Kim woont in Arnhem.


Kim is dagelijks te bereiken op maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur via email info@juffrouwbellefleur.nl of telefonisch te bereiken op: 06-42608620.