Juffrouw Bellefleur

'Het gevoel van thuis'

Over ons

Op 1 november 2019 is kinderdagverblijf Juffrouw Bellefleur van start gegaan! Dit kleinschalige kinderdagverblijf biedt uw kleine spruit een veilige, geborgen omgeving met een zeer hoge kwaliteit van dienstverlening. 

Deze kwaliteit kunnen wij u garanderen door de kleinschaligheid van onze voorziening. De beperkte omvang betekent namelijk ook een klein team van pedagogisch medewerksters. Dus altijd dezelfde vertrouwde gezichten voor u en uw kind.  

Juffrouw Bellefleur is met 24 kindplaatsen het kleinste kinderdagverblijf in Beltrum en omstreken. Dankzij deze kleinschaligheid zijn wij in staat een hoge kwaliteit dienstverlening aan te bieden in een huiselijke sfeer met vaste gezichten.

Onze slogan is dan ook ‘Het gevoel van thuis’!


De combinatie van kleinschaligheid en kwaliteit komt onder andere tot uiting in:

·        Een hecht team van professionele pedagogisch medewerkster, die ondanks hun jonge                   leeftijd al vele jaren ervaring in het vak hebben;

·        Het prachtige pand waarin wij zijn gehuisvest;

·        De warme huiselijke sfeer van de inrichting met gevoel voor detail;

·        Het unieke pedagogisch beleid ‘de rijke speel-leeromgeving’;

·        Bitcare, het meest moderne software programma voor o.a. de communicatie naar de      
         ouders en verzorgers;

·        Een maandelijkse nieuwsbrief met veel ‘weetjes’ en leuke foto’s.

Overtuig uzelf door per mail of een belletje een rondleiding aan te vragen. Wij laten u dan graag Juffrouw Bellefleur zien en vertellen u wat meer over onze visie op kinderopvang..